“Gaudint de les platges paradisíaques”

  • Relaxa’t a les platges de Miami Platja-Mont-Roig, amb les seves aigües cristal·lines i sorra fina. Algunes de les platges més populars inclouen Platja Cristall, Platja dels Pescadors i Platja de l’Arenal. Gaudeix del sol, fes una passejada per la vora del mar o practica esports aquàtics com el surf o el caiac.

“Explorant la natura local”

  • Descobreix el Parc Natural del Delta de l’Ebre, situat a prop de Miami Platja-Mont-Roig. Podràs explorar els seus ecosistemes únics, com els aiguamolls, les llacunes i les rietes, i observar una gran varietat d’aus i altres espècies animals.
  • Visita la Serra de Mont-roig, una cadena muntanyosa propera amb impressionants vistes panoràmiques. Podràs fer senderisme o bicicleta de muntanya pels seus camins senyalitzats i connectar amb la natura.

“Deliciosa gastronomia mediterrània”

  • Gaudeix d’una autèntica calçotada o d’un arròs caldós en un dels restaurants de la zona. La cuina mediterrània és famosa per la seva frescor i sabors intensos, i podràs degustar plats tradicionals com fideuà, suquet de peix i marisc fresc.
  • Descobreix els vins locals de la regió del Priorat, coneguda per la seva excel·lència vitivinícola. Podràs visitar cellers i tastar els seus vins premiats, com el Priorat i el Montsant.

“Activitats esportives i d’aventura”

  • Practica esports nàutics com el surf, el paddle surf o el submarinisme a les platges de Miami Platja-Mont-Roig. La costa ofereix condicions ideals per a aquestes activitats i podràs gaudir d’una experiència emocionant.
  • Aprofita els camins senyalitzats per fer senderisme o ciclisme a través dels paisatges naturals de la zona. Podràs descobrir racons secrets, fonts naturals i miradors amb vistes impressionants.

“Cultura i patrimoni local”

  • Visita el Castell de Mont-roig del Camp, una antiga fortificació medieval que ofereix una visió fascinant de la història local. Podràs explorar les seves muralles i gaudir de les vistes panoràmiques des del seu mirador.
  • Descobreix l’art de Joan Miró al Centre Miró, situat a prop de Miami Platja-Mont-Roig. Podràs admirar les seves obres mestres i conèixer més sobre la vida i l’art d’aquest famós pintor català.

També et pot interessar...

 - 
Catalan
 - 
ca
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es